Veldrijden Jaime en Pim Jacobs

27-10-2015

Na een Delta/de Mol en een Nationale veldrij wedstrijd deze keer een Interclub Veldritcompetitie Zuid Holland wedstrijd gereden. Samen met Jaime in de Categorie-B gestart (40+ en Nieuwelingen), het was weer een mooi uitgezet parcours met veel klimwerk en technische korte bochtjes en twee balken om overheen te vallen uhhh springen. 28 sterke renners aan de start en onder aanmoediging van Audrey hadden Jaime en ik een goede wedstrijd gereden, de trainingen bij Delta op woensdagavond werpen hun vruchten af en zijn we met kleine stapjes beter in het veld aan het worden. Jaime kon nog wat volwassen mannen achter hem houden en zijn snelheid was hoger dan ooit en ik was nu maar1x onderuit gegaan in plaats van 5x en kon mijn fietsmaat en niveau concurrent Dave Andriese 5 rondes voor blijven, helaas storte mijn tempo op het asfalt in en kon hij me toch nog passeren, sterk gereden Dave! Deze Interclub Veldritcompetitie Zuid Holland liggen ons wel, net zoals de wedstrijden bij Delta/de Mol, dus gaat onze voorkeur naar dit soort wedstrijden, binnenkort gaat de Vossenjacht ook weer starten bij Barrhopoort dus wie weet gaan we hier ook een keer aan meedoen, we zijn in ieder geval lekker bezig met sporten. Op naar de volgende cross!

uitslagen op http://veldrijden.com

Pim 21e
Jaime 24e

Mooie foto's van Fotokoos en Natascha Batenburg
http://www.mijnalbum.nl/Album=L3JWGPAN

https://www.facebook.com/natascha.batenburg

 

 
 

Nieuws

08-06-2018
DHR in de pers

Hoekse Renners laten zien dat het ook anders kan! laten we het goede voorbeeld blijven geven!     Bewoner ... Lees meer »

25-04-2018
Update WOAVCO

Beste deelnemer aan De Hoekse Renners WoAvCo 2018, Heb je aangegeven mee te willen doen aan de Woensdag ... Lees meer »

06-04-2018
02 mei start de WOAVOC

Door vertragingen in het aanvraagtraject van de competitie op Kuipersveer zal de eerste wedstrijd verreden ... Lees meer »