Veldrijden Benschop de Jagers

30-12-2015

Vandaag, woensdag 30 december 2015, een jeugdveldrit vanaf categorie 5 in Benschop.
Tijdens het inrijden werd door de kinderen al ontdekt dat het een modderig parcours was (en ze dachten een saai rondje..... maar.. ik denk dat ze een zwaar rondje bedoelden ;-)

Om 10.00u ging categorie 5 van start, Halvar helaas niet zo´n beste loting... Halvar wist zich aardig te handhaven tijdens de wedstrijd, maar mist dit veldseizoen een beetje het vuur om fel te fietsen... Uiteindelijk wist Halvar nog als 12e over de finish te komen. Halvar werd vandaag aangemoedigd en gefilmd door zijn vriend Pieter.


In categorie 7 ging Kjell van start (de laatste keer in het Hoekse Renners tenue.... vanaf as zaterdag zal Kjell in de Mol tenue aan de start staan..). Kjell streed voor wat hij vandaag waard was, en worstelde zich door de modder naar het eind van de wedstrijd. Overal aan de fiets zaten kluiten modder, en het fietsen ging steeds zwaarder. Nu maar hopen dat het parcours van as zaterdag minder modderig is...

 
 

Nieuws

28-12-2018
Middagje bowlen

Even eens wat anders doen in de winter kan ook leuk zijn. We zien elkaar altijd in fietskleding en nu ... Lees meer »

02-12-2018
Introductie Kopen voor De Hoekse Renners

Beste leden, Vanaf vandaag is De Hoekse Renners aangesloten bij een nieuw soort clubactie om extra inkomsten ... Lees meer »

01-12-2018
Onderhoud racefiets

Service overzicht Sjaak Snel... Lees meer »