Veldrijden Benschop de Jagers

30-12-2015

Vandaag, woensdag 30 december 2015, een jeugdveldrit vanaf categorie 5 in Benschop.
Tijdens het inrijden werd door de kinderen al ontdekt dat het een modderig parcours was (en ze dachten een saai rondje..... maar.. ik denk dat ze een zwaar rondje bedoelden ;-)

Om 10.00u ging categorie 5 van start, Halvar helaas niet zo´n beste loting... Halvar wist zich aardig te handhaven tijdens de wedstrijd, maar mist dit veldseizoen een beetje het vuur om fel te fietsen... Uiteindelijk wist Halvar nog als 12e over de finish te komen. Halvar werd vandaag aangemoedigd en gefilmd door zijn vriend Pieter.


In categorie 7 ging Kjell van start (de laatste keer in het Hoekse Renners tenue.... vanaf as zaterdag zal Kjell in de Mol tenue aan de start staan..). Kjell streed voor wat hij vandaag waard was, en worstelde zich door de modder naar het eind van de wedstrijd. Overal aan de fiets zaten kluiten modder, en het fietsen ging steeds zwaarder. Nu maar hopen dat het parcours van as zaterdag minder modderig is...

 
 

Nieuws

08-06-2018
DHR in de pers

Hoekse Renners laten zien dat het ook anders kan! laten we het goede voorbeeld blijven geven!     Bewoner ... Lees meer »

25-04-2018
Update WOAVCO

Beste deelnemer aan De Hoekse Renners WoAvCo 2018, Heb je aangegeven mee te willen doen aan de Woensdag ... Lees meer »

06-04-2018
02 mei start de WOAVOC

Door vertragingen in het aanvraagtraject van de competitie op Kuipersveer zal de eerste wedstrijd verreden ... Lees meer »