Veldrijden Appelscha

05-12-2015

Anita:
Zaterdag 5 december 2015, Jeugdveldrit Appelscha Kandidaat NK veldrijden 2017.

Dus vroeg uit de veren, en om 6.30u vertrekken richting Appelscha. Het was een zwaar technisch parcours, bos, zand, veel klimmetjes... zag er ontzettend goed uit!

Na het infietsen/verkennen gaven de jongens al direct aan dat het een zwaar, maar mooi parcours was... ze hadden er zin in!

Als eerste ging Cédric in categorie 3 van start, de groep rennertjes lag al snel uit elkaar. Cédric kon er niet echt goed in komen, maar reed een goede wedstrijd, wist als 6e over de finish te komen.

Halvar startte direct na de pauze in categorie 5, hij wist zich zeer goed te handhaven in de wedstrijd. Misschien hier toch wat voordeel van zijn kleine lichte lijfje... 
Aan Halvar´s gezichtsuitdrukkingen was goed te zien dat het parcours zwaar was. Halvar kwam als 7e over de finish.

Als laatste van onze jongens was het de beurt aan Kjell in categorie 7. Kjell vond het parcours prachtig, wel erg pittig, maar hij had er erg veel zin in. Hij streed, net als zijn broertjes, tegen het zand en de klimmetjes. Kjell werd vandaag 7e.

Alledrie kwamen ze moe, maar zeer voldaan over de finish. De reis van 2,5 uur naar Appelscha was het zeker waard!!

Wat ons betreft, een prima parcours voor het NK veldrijden 2017!

 
 

Nieuws

08-06-2018
DHR in de pers

Hoekse Renners laten zien dat het ook anders kan! laten we het goede voorbeeld blijven geven!     Bewoner ... Lees meer »

25-04-2018
Update WOAVCO

Beste deelnemer aan De Hoekse Renners WoAvCo 2018, Heb je aangegeven mee te willen doen aan de Woensdag ... Lees meer »

06-04-2018
02 mei start de WOAVOC

Door vertragingen in het aanvraagtraject van de competitie op Kuipersveer zal de eerste wedstrijd verreden ... Lees meer »