Topprestaties Cedric en Halvar in Numansdorp

03-09-2016

Cedric en Halvar hebben afgelopen weekend een superprestatie neergezet in Numansdorp.

Al vroeg naar Numansdorp om met elkaar (Kjell, Halvar, Cédric, Jelle, Arjan, Flip, en nog meer vrijwilligers) het parcours op te bouwen, en te beveiligen. 

Vanaf 11.00u begonnen de wedstrijden. Categorie 3 startte om ongeveer 11.45u. Cédric had er zin in, een wedstrijd van je eigen wielerclub. Cédric fietste weer een sterke wedstrijd, en was weer vooral strijdend te zien. Terwijl ik het parcours nog rond liep richting de finishstraat, en me afvroeg waarom categorie 3 (met Cédric op kop) zo hard de laatste bocht voor de finishstraat in ging in de voorlaatste ronde...... was het dus al de laatste ronde, en was het dus al de eindsprint 🤔. Deze wist Cédric te winnen, en won zo zijn 3e wedstrijd op rij (door zijn broers en zus een hattrick genoemd 😉😂).
Na de pauze de start van categorie 5. Direct vanaf de start werd er hard gefietst, en fietsten er twee renners weg. 1 rennertje wist dit vol te houden tot de finish. In het achtervolgende peleton bleven enkele renners hard strijden om weg te komen, maar werden steeds weer terug gehaald. Halvar liet zich goed zien in het dicht fietsen van de gaten naar de vluchters. De laatste bocht voor de eindsprint kwam Halvar als eerste door, het lukte hem niet om de renner in zijn wiel voor te blijven, en werd op de finish streep met banddikte verslagen. Toch nog een hele mooie 3e plaats!

Als laatste de beurt aan Kjell. Veel bijschrijvers aan de start. Hierdoor een mooi sterk deelnemersveld bij categorie 7. Er werd enorm hard gekoerst op het bochtige stratenparcours. Kjell raakte aansluiting met het peloton kwijt halverwege koers, maar wist later toch weer aan te sluiten, en later de leiding weer een paar keer te nemen. Richting het eind van de wedstrijd mistte hij weer het wegrijden van divers renners, en Kjell kwam uiteindelijk als 13e over de finish. Naast dat er vreselijk hard gefietst werd, werd Kjell deze wedstrijd geplaagd door een volle blaas.... (dit werd anders omschreven door Kjell 😂😉), en dat was op dit stratenparcours geen lekker gevoel... 😂😂😂

Na de wedstrijden mochten wij (alle vrijwilligers) het parcours weer opruimen, en de dag afsluiten met wat glazen koude limonade). 

Halvar behaalde een hele mooie 3e plek in categorie 5!

 
 

Nieuws

28-12-2018
Middagje bowlen

Even eens wat anders doen in de winter kan ook leuk zijn. We zien elkaar altijd in fietskleding en nu ... Lees meer »

02-12-2018
Introductie Kopen voor De Hoekse Renners

Beste leden, Vanaf vandaag is De Hoekse Renners aangesloten bij een nieuw soort clubactie om extra inkomsten ... Lees meer »

01-12-2018
Onderhoud racefiets

Service overzicht Sjaak Snel... Lees meer »