Sjoerd 1e bij Ahoy

21-02-2015

 

Zaterdag in de ochtend begon het flink te regenen, gevolgd door en een flinke hagelbui waardoor de dakgoot gelijk tot de rand gevuld was en ik dacht, dit is geen geen weer om te koersen op mijn Italiaanse raspaard. Ik had ook niks afgesproken met Sjoerd Bult omdat ik wist dat hij zaterdag cursus had en dat hij zondag's ging koersen bij de Coureur. Wat ik niet gezien had is dat hij via een berichtje op Facebook had gevraagd of ik nog ging koersen bij Ahoy... ja in dat Social Media ben ik niet zo bedreven dus loop ik wel eens wat informatie mis, gewoon bellen vindt ik nou eenmaal wat duidelijker. Dus Sjoerd ging dus alleen naar Ahoy. Een kort verlag: Sjoerd had een keer of zes een ontsnapping maar dit was steeds alleen (was ik er maar bij) en alleen rijden zou niet verstandig zijn dus steeds weer af laten zakken in het peloton. Er gebeurde eigelijk niks spannends meer tot twee rondes voor het einde, een renner van Ahoy sprong weg en Sjoerd goed voorin rijdend ging erachteraan maar halverwege de laatste ronde weer bijgehaald door peloton, als 3e door laatste bocht en in de sprint gewonnen. Dit is zoals het gezegde Driemaal is scheepsrecht (als iets twee keer niet gelukt is, lukt het de derde keer vast wel). En inderdaad dit was zij derde koers, waarvan 2x een tweede plaats.

Gefeliciteerd Sjoerd!


Bij de Coureur op zondag had Sjoerd een 13e plaats gereden en Dico Storm die langzaam weer op stoom komt een mooie 7e plaats.


Zelf nog met zon en droog weer lekker op zondag getraind met Rick en Jaime onder leiding van trainer Aldo Klomp.

Het was een gezellige en goede training en we zagen aardig wat blauw witte renners in de Hoeksche Waard!

 

Groetjes Pim Jacobs

 
 

Nieuws

08-06-2018
DHR in de pers

Hoekse Renners laten zien dat het ook anders kan! laten we het goede voorbeeld blijven geven!     Bewoner ... Lees meer »

25-04-2018
Update WOAVCO

Beste deelnemer aan De Hoekse Renners WoAvCo 2018, Heb je aangegeven mee te willen doen aan de Woensdag ... Lees meer »

06-04-2018
02 mei start de WOAVOC

Door vertragingen in het aanvraagtraject van de competitie op Kuipersveer zal de eerste wedstrijd verreden ... Lees meer »