Ride Like a Pro

15-08-2017

Op zondag 3 september a.s. vindt op het parcours van De Hoekse Renners de "Ride Like a Pro Challenge" plaats. Inschrijven kan via: challenge@ridelikeapro.nl (€ 20 per team voorinschrijving). De daginschrijving kost € 30 per team. Geef je op en doe mee!

 

Niet iedereen weet wat “ Ride like a Pro” is en hoe je kunt deelnemen. Ride Like a Pro is een concept waar teams bestaande uit 5 renners met een teamcaptain tegen elkaar rijden. Net zoals in het profcircuit worden vooraf de ploegtactiek besproken. Tijdens de wedstrijd wordt er als ploeg gereden en wordt zoveel mogelijk de tactiek uitgevoerd. De hele ploeg krijgt uiteindelijk punten en daarmee gaat het niet zoals bij een “gewone wedstrijd” dat er maar een winnaar is. Het begeleidingsteam Ride like a Pro helpt te vooraf met de tactische besprekingen en wat je tijdens de wedstrijd kunt doen. Het draait hierbij om communicatie als ploeg zodat je tijdig kunt anticiperen op aanvallen of juist zelf in de aanval gaat. Er wordt over meerdere rondes gereden. Er kunnen twee teams van de Hoekse Renners gratis meedoen! Dus stel een team samen en geef je op bij Ride like a Pro. En dat deze mannen en dames er verstand van hebben blijkt wel uit het feit dat Gijs Gelderblom, de initiatiefnemer, tijdens de Tour de France begeleider is en was van het Sunwebteam. Het evenement vindt plaats op Kuipersveer op ons circuit bij de Hoekse Renners. Vriendelijke groeten, Rob

 

 
 

Nieuws

01-12-2017
Nieuwsbrief December

Wij hebben weer een nieuwsbrief gemaakt waarin de laatste ontwikkelingen zijn neergezet. Belangrijke ... Lees meer »

17-11-2017
JEUGDWIELERTRAINER WORDEN IETS VOOR JOU??

... Lees meer »

22-09-2017
DHR op herhaling Reanimatiecursus

Beste leden, De volgende personen hebben op 21 september jl. de herhalingscursus AED-bediende en Hartreanimatie ... Lees meer »