Mooi succes voor Hoekse Renners op de schaats!

24-02-2015

Dinsdagmiddag 24 februari zijn Kayo Vos en Olav Kooij gehuldigd door twee trotse wethouders Arie Mol (Binnenmaas) en Pieter Paans (Cromstrijen). Kayo en Olav eindigden in Breda afgelopen weekend allebei op de eerste plaats tijdens de Nederlandse Kampioenschappen marathon voor de jeugd. Kayo bij de jongens Pupillen B en Olav bij de Pupillen A. De prijzen werden uitgereikt door Marianne Vos(!)

De mannen werden op dinsdagmiddag feestelijk ontvangen in het clubgebouw van IJs- en skeelerclub Hoeksewaard in Puttershoek. Ook familie en vrienden waren hierbij aanwezig. Van Jaap van Drunen, voorzitter van de Hoekse Renners, hebben ze een mooie bos bloemen en een cadeaubon in ontvangst mogen nemen.

  

Kayo en Olav zijn allebei lid van dezelfde schaatsvereniging, De Striene. In de zomermaanden zijn ze ook op skeelers te zien en fietsen ze allebei bij De Hoekse Renners. Uiteraard zijn wij er trots op dat deze toppers bij onze vereniging fietsen. Echt een hele mooie prestatie!

 
 

Nieuws

08-06-2018
DHR in de pers

Hoekse Renners laten zien dat het ook anders kan! laten we het goede voorbeeld blijven geven!     Bewoner ... Lees meer »

25-04-2018
Update WOAVCO

Beste deelnemer aan De Hoekse Renners WoAvCo 2018, Heb je aangegeven mee te willen doen aan de Woensdag ... Lees meer »

06-04-2018
02 mei start de WOAVOC

Door vertragingen in het aanvraagtraject van de competitie op Kuipersveer zal de eerste wedstrijd verreden ... Lees meer »