Mooi succes voor Hoekse Renners op de schaats!

24-02-2015

Dinsdagmiddag 24 februari zijn Kayo Vos en Olav Kooij gehuldigd door twee trotse wethouders Arie Mol (Binnenmaas) en Pieter Paans (Cromstrijen). Kayo en Olav eindigden in Breda afgelopen weekend allebei op de eerste plaats tijdens de Nederlandse Kampioenschappen marathon voor de jeugd. Kayo bij de jongens Pupillen B en Olav bij de Pupillen A. De prijzen werden uitgereikt door Marianne Vos(!)

De mannen werden op dinsdagmiddag feestelijk ontvangen in het clubgebouw van IJs- en skeelerclub Hoeksewaard in Puttershoek. Ook familie en vrienden waren hierbij aanwezig. Van Jaap van Drunen, voorzitter van de Hoekse Renners, hebben ze een mooie bos bloemen en een cadeaubon in ontvangst mogen nemen.

  

Kayo en Olav zijn allebei lid van dezelfde schaatsvereniging, De Striene. In de zomermaanden zijn ze ook op skeelers te zien en fietsen ze allebei bij De Hoekse Renners. Uiteraard zijn wij er trots op dat deze toppers bij onze vereniging fietsen. Echt een hele mooie prestatie!

 
 

Nieuws

28-12-2018
Middagje bowlen

Even eens wat anders doen in de winter kan ook leuk zijn. We zien elkaar altijd in fietskleding en nu ... Lees meer »

02-12-2018
Introductie Kopen voor De Hoekse Renners

Beste leden, Vanaf vandaag is De Hoekse Renners aangesloten bij een nieuw soort clubactie om extra inkomsten ... Lees meer »

01-12-2018
Onderhoud racefiets

Service overzicht Sjaak Snel... Lees meer »