Graag even aandacht voor het volgende:

23-06-2014

Zaterdag 21 juni hebben de Hoekse Renners voor het 5e jaar de ronde van Zuid-Beijerland georganiseerd. In totaal  stonden er 150 nationale jeugdwielrenners aan de start. Het was een zeer succesvolle dag voor onze club: maar liefst 6 jeugdleden van de Hoekse Renners gingen met een beker naar huis.

Vrijwilligers bedankt!
Het organiseren van deze wedstrijd is alleen mogelijk dankzij de vele vrijwilligers. Bedankt allemaal voor: het organiseren, rugnummers uitdelen, verzet controle, hekken plaatsen en weer opruimen, sponsors werven, broodjes smeren en rondbrengen, rijden in de volgauto en voorrijdauto,  het regelen van het verkeer, EHBO,  regelen van bekers/bloemen en natuurlijk niet te vergeten de ronde-miss.

Ronde van Numansdorp 6 september, meld u aan als vrijwilliger
Naast de ronde van Piershil en de ronde van Zuid-Beijerland organiseert onze club ook  de jeugdronde van Numansdorp op 6 september.  Vele handen maken licht werk, meld u daarom aan als vrijwilliger bij willem@batenburgadvies.nl

 
 

Nieuws

28-12-2018
Middagje bowlen

Even eens wat anders doen in de winter kan ook leuk zijn. We zien elkaar altijd in fietskleding en nu ... Lees meer »

02-12-2018
Introductie Kopen voor De Hoekse Renners

Beste leden, Vanaf vandaag is De Hoekse Renners aangesloten bij een nieuw soort clubactie om extra inkomsten ... Lees meer »

01-12-2018
Onderhoud racefiets

Service overzicht Sjaak Snel... Lees meer »