Graag even aandacht voor het volgende:

23-06-2014

Zaterdag 21 juni hebben de Hoekse Renners voor het 5e jaar de ronde van Zuid-Beijerland georganiseerd. In totaal  stonden er 150 nationale jeugdwielrenners aan de start. Het was een zeer succesvolle dag voor onze club: maar liefst 6 jeugdleden van de Hoekse Renners gingen met een beker naar huis.

Vrijwilligers bedankt!
Het organiseren van deze wedstrijd is alleen mogelijk dankzij de vele vrijwilligers. Bedankt allemaal voor: het organiseren, rugnummers uitdelen, verzet controle, hekken plaatsen en weer opruimen, sponsors werven, broodjes smeren en rondbrengen, rijden in de volgauto en voorrijdauto,  het regelen van het verkeer, EHBO,  regelen van bekers/bloemen en natuurlijk niet te vergeten de ronde-miss.

Ronde van Numansdorp 6 september, meld u aan als vrijwilliger
Naast de ronde van Piershil en de ronde van Zuid-Beijerland organiseert onze club ook  de jeugdronde van Numansdorp op 6 september.  Vele handen maken licht werk, meld u daarom aan als vrijwilliger bij willem@batenburgadvies.nl

 
 

Nieuws

08-06-2018
DHR in de pers

Hoekse Renners laten zien dat het ook anders kan! laten we het goede voorbeeld blijven geven!     Bewoner ... Lees meer »

25-04-2018
Update WOAVCO

Beste deelnemer aan De Hoekse Renners WoAvCo 2018, Heb je aangegeven mee te willen doen aan de Woensdag ... Lees meer »

06-04-2018
02 mei start de WOAVOC

Door vertragingen in het aanvraagtraject van de competitie op Kuipersveer zal de eerste wedstrijd verreden ... Lees meer »