De Jagers veldrijden in Liessel

28-12-2016

Woensdag 28 december hadden Halvar en Cédric een wedstrijd in Liessel, en Kjell in Vorden. Kjell en Albert vertrokken naar Vorden, en ik met de broertjes naar Liessel. De wedstrijd van Kjell wilde niet lukken, hij ontdekte tijdens de wedstrijd dat zijn achterwiel veel te los zat, en moest afstappen om deze vast te draaien (volgende keer vòòr de wedstrijd controleren 😉). Hierna diverse keren onderuit gegleden, uiteindelijk als 27e over de finish... 

Cédric had in Liessel een supergoede start en ging als 2e het veld in. De wedstrijd werd gretig gefietst door de 5 renners die weg fietsten. Richting het eind van de wedstrijd fietste Cédric in vierde positie, en finishte ook als 4e. Zelf was hij uitermate ontevreden, maar nadat zijn teleurstelling al snel weer gezakt was liep hij weer heerlijk te spelen met fietsvrienden. Halvar had veel zin in deze wedstrijd, want er zaten eindelijk latjes èn een trap in het parcours. Eindelijk weer springen over de latten! Halvar fietste een sterke wedstrijd, genoot van de latten... 😉 en kwam als 8e over de finish!

 
 

Nieuws

28-12-2018
Middagje bowlen

Even eens wat anders doen in de winter kan ook leuk zijn. We zien elkaar altijd in fietskleding en nu ... Lees meer »

02-12-2018
Introductie Kopen voor De Hoekse Renners

Beste leden, Vanaf vandaag is De Hoekse Renners aangesloten bij een nieuw soort clubactie om extra inkomsten ... Lees meer »

01-12-2018
Onderhoud racefiets

Service overzicht Sjaak Snel... Lees meer »