De Jagers veldrijden in Liessel

28-12-2016

Woensdag 28 december hadden Halvar en Cédric een wedstrijd in Liessel, en Kjell in Vorden. Kjell en Albert vertrokken naar Vorden, en ik met de broertjes naar Liessel. De wedstrijd van Kjell wilde niet lukken, hij ontdekte tijdens de wedstrijd dat zijn achterwiel veel te los zat, en moest afstappen om deze vast te draaien (volgende keer vòòr de wedstrijd controleren 😉). Hierna diverse keren onderuit gegleden, uiteindelijk als 27e over de finish... 

Cédric had in Liessel een supergoede start en ging als 2e het veld in. De wedstrijd werd gretig gefietst door de 5 renners die weg fietsten. Richting het eind van de wedstrijd fietste Cédric in vierde positie, en finishte ook als 4e. Zelf was hij uitermate ontevreden, maar nadat zijn teleurstelling al snel weer gezakt was liep hij weer heerlijk te spelen met fietsvrienden. Halvar had veel zin in deze wedstrijd, want er zaten eindelijk latjes èn een trap in het parcours. Eindelijk weer springen over de latten! Halvar fietste een sterke wedstrijd, genoot van de latten... 😉 en kwam als 8e over de finish!

 
 

Nieuws

08-06-2018
DHR in de pers

Hoekse Renners laten zien dat het ook anders kan! laten we het goede voorbeeld blijven geven!     Bewoner ... Lees meer »

25-04-2018
Update WOAVCO

Beste deelnemer aan De Hoekse Renners WoAvCo 2018, Heb je aangegeven mee te willen doen aan de Woensdag ... Lees meer »

06-04-2018
02 mei start de WOAVOC

Door vertragingen in het aanvraagtraject van de competitie op Kuipersveer zal de eerste wedstrijd verreden ... Lees meer »