De Jagers veldrijden in Breda

27-12-2016

Afgelopen dinsdag 27 december een avondveldwedstrijd in Breda voor Halvar en Cédric. 

Dinsdag om ongeveer 17.30u klonk het startsignaal van categorie 4. Cédric had weer wat moeite met de start.. maar wist zich tijdens de wedstrijd naar een derde positie te fietsen. Tijdens de eennalaatste ronde viel een achterblijver op een smal schuin stuk, Cédric en het rennertje voor hem vielen hier overheen. Lauren die achter Cédric fietste kon er mooi omheen. Cédric stond vlot weer op, sprong op zijn fiets en vervolgde de wedstrijd. Cédric kwam als 3e (2e jongen) over de finish.

Het startsignaal van categorie 6 klonk rond 19.00u Halvar had een goede start, maar door de snelheid die de renners hadden werd hij uit de bocht geduwd en verloor wat plaatsen.. Bij een klimmetje schoof Halvar onderuit doordat er wat renners in de weg stonden en verloor weer wat plaatsen. Halvar fietste verder een goede wedstrijd, fietste zich naar een 12e positie en kwam als 12e over de finish.


 
 

Nieuws

01-12-2017
Nieuwsbrief December

Wij hebben weer een nieuwsbrief gemaakt waarin de laatste ontwikkelingen zijn neergezet. Belangrijke ... Lees meer »

17-11-2017
JEUGDWIELERTRAINER WORDEN IETS VOOR JOU??

... Lees meer »

22-09-2017
DHR op herhaling Reanimatiecursus

Beste leden, De volgende personen hebben op 21 september jl. de herhalingscursus AED-bediende en Hartreanimatie ... Lees meer »