De Jagers in Volendam

25-06-2016

Volendam (zaterdag 25 juni 2016).

Deze wedstrijd was vanaf categorie 5.. dus helaas geen wedstrijddag voor Cédric (en daar was hij niet blij mee..). 

Halvar startte goed, fietste een goede wedstrijd. Drie ronden voor het eind nog een vervelende valpartij, maar Halvar zat daar net voor. Geschrokken zette hij, en de rest van de renners, de race voort. Halvar wist in de eindsprint als 5e over de finish te komen, hierdoor mocht hij een mooie beker mee naar huis nemen.


Kjell fietste weer sterk, was alert. Hij werkte weer hard voorin. Tijdens de wedstrijd wilde een zwaan oversteken... gelukkig kon een verkeersregelaar dit op tijd melden bij de renners... De zwaan koos uiteindelijk eieren voor zijn geld, en ging, na verkenning op het parcours, weer terug naar zijn gezin... Door al het harde werk tijdens de koers zat er geen eindsprint meer in Kjell zijn benen. ´Mijn benen wilden echt niet meer´. Kjell werd 13e.

 
 

Nieuws

08-06-2018
DHR in de pers

Hoekse Renners laten zien dat het ook anders kan! laten we het goede voorbeeld blijven geven!     Bewoner ... Lees meer »

25-04-2018
Update WOAVCO

Beste deelnemer aan De Hoekse Renners WoAvCo 2018, Heb je aangegeven mee te willen doen aan de Woensdag ... Lees meer »

06-04-2018
02 mei start de WOAVOC

Door vertragingen in het aanvraagtraject van de competitie op Kuipersveer zal de eerste wedstrijd verreden ... Lees meer »