De Jagers bij Klompenronde Honselersdijk

10-09-2016

Cédric wint de klompenronde bij categorie 3!!
Voor Cédric de laatste wegwedstrijd van dit seizoen, laatste keer wielerwedstrijd in categorie 3. Thuis had Cédric al gezien dat er een sterk deelnemersveld zou zijn, dat maakte het des te leuker om je laatste wedstrijd vh seizoen nog eens flink te gaan strijden. De bel voor de start klonk rond 10.45u. De rennertjes gingen hard van start. Cédric fietste een sterke stabiele wedstrijd. De voorlaatste ronde probeerde een rennertje weg te fietsen, maar werd weer vlot terug gehaald. Bij de laatste bocht voor de finish werd een lange eindsprint ingezet. Cédric wist deze sprint te winnen!! 4e overwinning op rij!! Heel knap om zo je mooie wegseizoen af te sluiten Cédric!!

Ook Halvar heeft weer een mooie sterke wedstrijd gefietst. Het was weer erg leuk om naar te kijken. Halvar wist in de eindsprint als 8e over de finish te komen.

 

Als laatste Kjell aan de start. Kjell fietste weer sterk, wist weer een sterke wedstrijd te fietsen. Kjell kwam als 6e over de finish. 


De jongens hebben het weer super gedaan!! Erg jammer dat het wegseizoen bijna afgelopen is, hoewel de jongens ook wel weer veel zin hebben in het veldrijden... 
(Omdat de lens van mijn fototoestel nog steeds weigert, ben ik erg blij dat ik enkele foto's bij foto Koos heb gevonden, bedankt foto Koos!)

Halvar en Kjell hebben as zaterdag nog 1 wegwedstrijd te gaan, de derny wedstrijd bij RWC Ahoy. Cédric gaat as zaterdag voor een atletiek wedstrijd in Barendrecht, de Open Zuid Hollandse kampioenschappen..

 
 

Nieuws

23-09-2018
Uitnodiging Meat & Speed

De dames van het Hoeksche Waards Dames Peloton hebben ons uitgenodigd voor de jaarlijkse Meat & Speed ... Lees meer »

21-08-2018
Bruiloften

Op vrijdag 14 september a.s. trouwt ons toerlid Ben met zijn Jennifer. En op diezelfde dag stapt ook ... Lees meer »

16-07-2018
Zomerstop Jeugd-trainingen

... Lees meer »