De Jagers bij Jeugdronde Maassluis

27-08-2016

Zaterdag 27 augustus 2016, jeugdronde van Maassluis
Vandaag de categorieën omgedraaid... cat. 7 mocht vandaag als eerste van start. Dus Kjell het eerst aan de start. Weer een mooie wedstrijd gezien van deze jongens! Kjell als 7e over de finish.

Dan de beurt aan Halvar, ook weer leuk om naar te kijken.. hopen op meer zelfvertrouwen na Achterveld 😉 En Halvar fietste een goede wedstrijd, en wist in de eindsprint als 4e over de finish te komen.

Als laatste van de broers de beurt aan Cédric. Na lekker opgewarmd te zijn door de zon... klonk halverwege de middag het startschot. Cédric fietste weer sterk, en was veelal strijdend te zien. De weg naar de finish na de laatste bocht is lang... Categorie 3 zetten kort na de bocht de eindsprint in. Na een lange ijzersterke spannende sprint kwam Cédric als 1e!! over de finish!

 

 
 

Nieuws

08-06-2018
DHR in de pers

Hoekse Renners laten zien dat het ook anders kan! laten we het goede voorbeeld blijven geven!     Bewoner ... Lees meer »

25-04-2018
Update WOAVCO

Beste deelnemer aan De Hoekse Renners WoAvCo 2018, Heb je aangegeven mee te willen doen aan de Woensdag ... Lees meer »

06-04-2018
02 mei start de WOAVOC

Door vertragingen in het aanvraagtraject van de competitie op Kuipersveer zal de eerste wedstrijd verreden ... Lees meer »