Crosscompetitie PRC Delta / De Mol (+ foto's)

26-10-2014

Zondag was bij P.R.C. Delta/de Mol Cross Competitie. Jelle de Vlaam, Jaime Jacobs en Leonie Bos stonden aan de start voor de Hoekse Renners.

Jaime en Leonie hadden een start achterin maar konden goed doortrekken op het asfalt om redelijk vooraan de modder in te knallen, het was zwaar rijden want de klei kleefde goed.

Jelle startte bij cat.1,2,3 en 4 en het was te zien dat Jelle veldrijden helemaal te gek vindt. Hij ging als een raket door al die modder paadjes op het parcours die de vrijwilligers van P.R.C. Delta weer fantastisch hadden gemaakt.

Jaime en Leonie gingen gelijk op en hadden samen een wedstrijd wie het eerst over de finish zou komen. Leonie had meer snelheid op het asfalt en Jaime ging weer lekker door de technische smalle paadjes. De laatste 25 meter was Leonie de sterkste en was de strijd gestreden. Jelle ging ook super en had na de wedstrijd eigenlijk nog zin om even door te gaan crossen. Heel goed gereden allemaal!

Uitslagen weet ik niet maar die zullen binnenkort wel op de site verschijnen van de Mol of bij Delta.

http://prcdelta.nl/uitslagen/deltade-mol-cross-competitie.html

Delta/de Mol Cross Competitie - PRC Delta wielerclub spijkenisse

 
 

Nieuws

28-12-2018
Middagje bowlen

Even eens wat anders doen in de winter kan ook leuk zijn. We zien elkaar altijd in fietskleding en nu ... Lees meer »

02-12-2018
Introductie Kopen voor De Hoekse Renners

Beste leden, Vanaf vandaag is De Hoekse Renners aangesloten bij een nieuw soort clubactie om extra inkomsten ... Lees meer »

01-12-2018
Onderhoud racefiets

Service overzicht Sjaak Snel... Lees meer »