Criterium Kruiningen

27-06-2014

Vrijdag 27 juni stond Kruiningen op het programma. Een lastige ronde geheel bestaand uit straatklinkers, van die gladde rode welteverstaan.
Het weer was niet optimaal. De gehele dag was het droog maar net voor de koers begon het te regenen wat er voor zorgde dat het parcours erg glibberig werd.
Rico Kruijt en Maarten Kot vertegenwoordigde de Hoekse Renners in het Zeeuwse dorp. De start was erg voorzichtig vanwege de gladheid. In de tweede ronde was er een grote valpartij waar Rico achter zat. Hij had niet de moraal om alle gevallen gaatjes dicht te rijden en is afgestapt.
 
Maarten ging goed mee in het peloton. Enkele renners probeerden weg te rijden wat niet lukte. In de laatste ronden ging er één renner vandoor en hij pakte bijna 20s maar deze poging strandde net voor de finishstreep.
Het peloton maakte er een massasprint van en dankzij actief fietsen in de finale wist Maarten beslag te leggen op de 4e plek. Het scheelde een half wiel met de nummer 3.
 
Na 6e in Colijnsplaat 4e in Kruiningen zou je zeggen dat er meer in zit, op naar de volgende koers!!
 
 

Nieuws

08-06-2018
DHR in de pers

Hoekse Renners laten zien dat het ook anders kan! laten we het goede voorbeeld blijven geven!     Bewoner ... Lees meer »

25-04-2018
Update WOAVCO

Beste deelnemer aan De Hoekse Renners WoAvCo 2018, Heb je aangegeven mee te willen doen aan de Woensdag ... Lees meer »

06-04-2018
02 mei start de WOAVOC

Door vertragingen in het aanvraagtraject van de competitie op Kuipersveer zal de eerste wedstrijd verreden ... Lees meer »