Criterium Kruiningen

27-06-2014

Vrijdag 27 juni stond Kruiningen op het programma. Een lastige ronde geheel bestaand uit straatklinkers, van die gladde rode welteverstaan.
Het weer was niet optimaal. De gehele dag was het droog maar net voor de koers begon het te regenen wat er voor zorgde dat het parcours erg glibberig werd.
Rico Kruijt en Maarten Kot vertegenwoordigde de Hoekse Renners in het Zeeuwse dorp. De start was erg voorzichtig vanwege de gladheid. In de tweede ronde was er een grote valpartij waar Rico achter zat. Hij had niet de moraal om alle gevallen gaatjes dicht te rijden en is afgestapt.
 
Maarten ging goed mee in het peloton. Enkele renners probeerden weg te rijden wat niet lukte. In de laatste ronden ging er één renner vandoor en hij pakte bijna 20s maar deze poging strandde net voor de finishstreep.
Het peloton maakte er een massasprint van en dankzij actief fietsen in de finale wist Maarten beslag te leggen op de 4e plek. Het scheelde een half wiel met de nummer 3.
 
Na 6e in Colijnsplaat 4e in Kruiningen zou je zeggen dat er meer in zit, op naar de volgende koers!!
 
 

Nieuws

28-12-2018
Middagje bowlen

Even eens wat anders doen in de winter kan ook leuk zijn. We zien elkaar altijd in fietskleding en nu ... Lees meer »

02-12-2018
Introductie Kopen voor De Hoekse Renners

Beste leden, Vanaf vandaag is De Hoekse Renners aangesloten bij een nieuw soort clubactie om extra inkomsten ... Lees meer »

01-12-2018
Onderhoud racefiets

Service overzicht Sjaak Snel... Lees meer »