Cédric behaalt 1e plaats in Kruiningen! Kjell wordt 3e!

02-07-2016

Wielerwedstrijd in Kruiningen. 

Cédric startte vanmiddag om 13.15u met de wedstrijd. Samen met zijn wielermaatje Jelle (Arjan de Vlaam) fietste Cédric een sterke wedstrijd. Cédric en Jelle werkten hard, maar wisten helaas niet weg te rijden bij de rest... Ze sloegen een gaatje, maar stopten weer.. Vorig jaar had Cédric gewonnen in Kruiningen, en hij had vandaag ook weer veel zin om dit gevoel te herhalen.. De laatste bocht ging hij hard in, en sloeg een gaatje met de anderen in de eindsprint. Cédric won deze wedstrijd!!! Hij heeft ooit tegen zijn grote broers gezegd dat als hij een keer zou winnen, dat hij de gebaren van Peter Sagan zou maken..... en dat deed hij... Zijn wielermaatje Jelle werd 3e, goed gedaan mannen!!!

Na Cédric was het de beurt aan Halvar. Er zat niet zo heel pit in Halvar.. te verkouden, en te vermoeid.. (Halvar´s excuus was dat hij gisteravond veel te laat naar bed was gegaan. Hij had gisteravond afscheidsbbq met zijn groep 8..). Maar..... de wedstrijd niet fietsen.. dat is niet aan de orde geweest.. ;)


Als laatste Kjell aan de start. Al snel fietste in deze wedstrijd twee renners weg, Kjell mistte deze slag, maar kon naderhand (voor zichzelf) niet verklaren waarom hij dit mistte... Met het achtervolgende groepje, waarin ook zijn ploeggenoot/trainingsmaat Beau zat, een goede wedstrijd gefietst. De sprint om de 3e plaats wist Kjell te winnen, met Beau kort daarachter die 4e werd!

 

 
 

Nieuws

08-06-2018
DHR in de pers

Hoekse Renners laten zien dat het ook anders kan! laten we het goede voorbeeld blijven geven!     Bewoner ... Lees meer »

25-04-2018
Update WOAVCO

Beste deelnemer aan De Hoekse Renners WoAvCo 2018, Heb je aangegeven mee te willen doen aan de Woensdag ... Lees meer »

06-04-2018
02 mei start de WOAVOC

Door vertragingen in het aanvraagtraject van de competitie op Kuipersveer zal de eerste wedstrijd verreden ... Lees meer »