Cédric 1e in Woerden!

17-12-2016

Zaterdag 17 december 2016

Cédric en Kjell een wedstrijd in Woerden. Halvar vandaag geen veldwedstrijd, dus klom hij op zijn wegfiets en kwam met zijn vader naar Woerden fietsen.

Het parcours weer anders dan vorig jaar, Cédric samen met broer Kjell het parcours verkennen. Een pittig klimmetje met steile afdaling gevolgd door een scherpe bocht naar een strook zand, veel bochten door stukjes bos, een leuk parcours welke na de pauze... flink werd vergroot voor de oudere categorieën.

Rond 11.00u de start van categorie 4. Cédric staat 3e in het klassement, dus start vanaf de 1e rij. De (eerste) start van deze categorie was erg chaotisch... er fietsten een paar rennertjes weg, en de rest bleef verbaasd staan.... de jury blies de start af vanwege valse start, en gingen voor een herstart. Deze keer fietsten wel alle renners weg. Cédric had weer een vreselijke start, en kwam slecht de eerste bocht door. De eerste ronde zat hij vast op een 6e positie, de voorste renners maakten goed vaart en leken weg te gaan fietsen. Cédric begon weer aan een inhaalslag, en wist zich in de derde ronde naar een 3e positie te fietsen. In de eennalaatste ronde in een stijgend stukje richting de startfinish versnelde Cédric en wist weg te fietsen bij de andere koplopers. De laatste spannende ronde wist Cédric zijn voorsprong te houden en won deze wedstrijd!!De start van de nieuwelingen was rond 13.00u. Kjell had een goede start. Verloor wat plaatsen in de eerste ronde, maar wist zich goed staande te houden op het gladde lange parcours. Voor de toeschouwers veel te zien. Bij een afdaling gleed Kjell weg, maar pakte weer snel zijn fiets op en probeerde de verloren tijd weer terug te pakken. Kjell kwam als 24e over de finish.

 
 

Nieuws

01-12-2017
Nieuwsbrief December

Wij hebben weer een nieuwsbrief gemaakt waarin de laatste ontwikkelingen zijn neergezet. Belangrijke ... Lees meer »

17-11-2017
JEUGDWIELERTRAINER WORDEN IETS VOOR JOU??

... Lees meer »

22-09-2017
DHR op herhaling Reanimatiecursus

Beste leden, De volgende personen hebben op 21 september jl. de herhalingscursus AED-bediende en Hartreanimatie ... Lees meer »