Belangrijke wijziging m.b.t. 8 oktober en info Ardennen weekendje eind september

16-09-2017

Geacht lid, beste Hoekse Renner,

De Ladies & Gentlemen rit van 8 oktober a.s. kan dit jaar helaas geen doorgang vinden De opzet van deze rit is gebaseerd op een samenwerking met het Hoeksche Waards Dames Peloton en de Triathlonvereniging Hoekse Waard. De voorbereiding voor een dergelijk evenement kost veel tijd en inspanning. Gebleken dat het evenement onvoldoende van de grond is gekomen. Daarom heeft het bestuur moeten besluiten om het evenement dit jaar niet door te laten gaan. We hopen volgend jaar het evenement wel op een veilige manier plaats te kunnen laten vinden.

Als alternatief voor de Ladies & Gentlemenrit wordt op 8 oktober a.s. voor alle Hoekse Renners de familiedag georganiseerd op de locatie van de IJs- en Skeelervereniging in Puttershoek. Detailts over het programma, met o.a. een Toerrit, Jeu de Boules en afsluitende BBQ, vindt u hier.


Tot slot brengen wij graag nogmaals het geplande Ardennen weekendje onder de aandacht. Dit staat gepland van vrijdag 29 september tot zondag 1 oktober a.s. Meer details over locatie en planning vindt u hier.

Tot ziens bij (één van) deze evenementen!

Bestuur Hoekse Renners

 

 
 

Nieuws

27-04-2018
MPCoach sportweekend 2018

Namens een van onze leden attenderen we je graag op het sportweekend. Tijdens dit jaarlijkse evenement ... Lees meer »

01-12-2017
Nieuwsbrief December

Wij hebben weer een nieuwsbrief gemaakt waarin de laatste ontwikkelingen zijn neergezet. Belangrijke ... Lees meer »

17-11-2017
JEUGDWIELERTRAINER WORDEN IETS VOOR JOU??

... Lees meer »