1e veldritoverwinning voor een Jager in Dordt!!

05-11-2016

Zaterdag 5 november 2016

Cédric wint de nationale veldrit in Dordrecht!!

Cédric en Halvar een nationale jeugdveldrit Dordrecht, en Kjell het regiokampioenschap in Utrecht. Kjell mocht mee met trainer Stefan en trainingsmaatje Beau van Izerloo. En wij bleven in Dordrecht.

Vandaag voor Cédric en Halvar een gedeelte van het parcours waar de jongens iedere woensdagavond trainen. Cédric mocht als eerste van start. Categorie 4 met 33 rennertjes aan de start. Cédric had een goede loting, en mocht starten vanaf de eerste rij. De renners gingen hard van start, en Cédric ging als derde het veld in. De renners van categorie 4 wisten er direct een spannende wedstrijd van te maken. Na enkele ronden wisten Cédric en Antoine een gaatje te slaan met de andere renners, en maakten er samen een erg mooie strijd van. In de voor laatste ronde wist Cédric weg te fietsen van zijn mede vluchter, en wist uiteindelijk een voorsprong van 33 seconden te maken. Cédric won vandaag voor de allereerste keer een veldrit!Om ongeveer 13.50u de start van categorie 6, 40 renners aan de start.. Halvar had niet zoveel geluk bij de loting, en zijn rugnr werd als één na laatste opgeroepen. Halvar maakte er vanaf het startschot al gelijk een inhaalslag van. Al snel wisten 2 renners weg te fietsen, toen Halvar nog rond de 25e plaats fietste. Halvar wist renner na renner in te halen, en wat voor ons toeschouwers onmogelijk leek, wist Halvar zich uiteindelijk naar een 4e positie te fietsen, en als 4e over de finish te komen!! 

De jongens vandaag ook weer aangemoedigd door trouwe supporters opa Anton Noordam, fietsopa Flip Nugteren en onze buurtjes Thérèse Pieters, Tjeerd en Isa.

Terwijl wij de wedstrijden van Cédric en Halvar ervaarden, fietste Kjell zijn regiokampioenschap in Utrecht bij de nieuwelingen. Vlgs de trainer heeft Kjell een solide wedstrijd gefietst. Kjell was zelf wel tevreden over zijn race, maar baalde dat hij onderuit gegleden was, en hierdoor tijd verloor. Met 38 renners uit regio's Midden/Noord Holland/Zuid-Holland heeft Kjell zich goed staande weten te houden, en kwam als 17e over de finish.


Foto's die toegevoegd zijn van Kjell werden gemaakt door Perrie Vermulm (zo blij dat deze vader van alle nieuwelingen foto's maakt! Dank je Perrie!).

 

 

 

 
 

Nieuws

28-12-2018
Middagje bowlen

Even eens wat anders doen in de winter kan ook leuk zijn. We zien elkaar altijd in fietskleding en nu ... Lees meer »

02-12-2018
Introductie Kopen voor De Hoekse Renners

Beste leden, Vanaf vandaag is De Hoekse Renners aangesloten bij een nieuw soort clubactie om extra inkomsten ... Lees meer »

01-12-2018
Onderhoud racefiets

Service overzicht Sjaak Snel... Lees meer »