1e editie van de Hoeksche Waardse Fiets Experience

23-06-2017

Donderdag 22 juni stond de 1e editie van de Hoeksche Waardse Fiets Experience van de Hoekse Renners op het programma. Met 24 deelnemers en heerlijk zomers fietsweer was dit een succesvol evenement onder de enthousiaste leiding van het team van Gijs Gelderblom van het "Team aan zee Oostvoorne", dat een nauw samenwerkingsverband kent met de profploeg Team Sunweb.

Een uniek evenement, omdat we met verschillende disciplines van het wielrennen konden kennismaken. Het enthousiaste Team aan Zee Oostvoorne kwam met maar liefst 5 trainers opdraven.

De deelnemers werden in groepen van ongeveer 5 à 6 fietsers ingedeeld. De oefeningen wisselden zich af door als ploeg te werken, waarbij communicatie heel belangrijk is. Zo leerden we een aanval af te stoppen, kop over kop te rijden waar de formatie in de bochten gesloten moest blijven, bochten rijden, bidons aan te nemen in volle vaart en als team de kopman af te zetten voor de eindsprint. Daarnaast was het super gezellig!

Heb je het evenement gemist? Geen nood, een volgende editie is in de maak.

Op de foto's is goed te zien dat alle afdelingen van de DHR vertegenwoordigd waren. Jeugd, Ren en Toer, het kan niet mooier. Een dikke pluim voor de organisatie!

 

 

 

 
 

Nieuws

23-09-2018
Uitnodiging Meat & Speed

De dames van het Hoeksche Waards Dames Peloton hebben ons uitgenodigd voor de jaarlijkse Meat & Speed ... Lees meer »

21-08-2018
Bruiloften

Op vrijdag 14 september a.s. trouwt ons toerlid Ben met zijn Jennifer. En op diezelfde dag stapt ook ... Lees meer »

16-07-2018
Zomerstop Jeugd-trainingen

... Lees meer »